ناسا تصویر خیره کننده ای از شراره های خورشیدی را به اشتراک گذاشت
سطح خورشید توسط گازهای باردار الکتریکی مشخص شده است که به تولید نیروهای مغناطیسی قدرتمند ادامه می دهند. حوزه نفوذ آنها میدان مغناطیسی نامیده می شود. از آنجایی که این گازها پویا هستند، به طور مداوم میدان های مغناطیسی را کشیده و می پیچند. گاهی اوقات، این درهم تنیدگی میدان های مغناطیسی باعث انفجار ناگهانی انرژی به نام شعله های خورشیدی می شود.
این شعلهها، اگر به اندازه کافی قوی باشند، میتوانند اثراتی از جمله خاموشی رادیویی روی زمین داشته باشند، بنابراین دانشمندان به طور مرتب آنها را زیر نظر دارند. اکنون، ناسا با استفاده از رصدخانه دینامیک خورشیدی خود، خورشید را در حال ساطع یک شعله خورشیدی سطح متوسط ثبت کرده و تصویری از این رویداد خیره کننده را در صفحه اینستاگرام خود به اشتراک گذاشته است.
ناسا آن را به عنوان شراره کلاس M5.5 طبقه بندی کرد که شدت آن متوسط است. این آژانس گفت که خورشید در 20 ژانویه شعله های خورشیدی را ساطع کرد و در حدود ساعت 1:01 صبح به وقت شرقی (11:31 صبح به وقت شرق به شرق) به اوج خود رسید. شعله های خورشیدی این پتانسیل را دارند که بر ارتباطات رادیویی، شبکه های برق، سیگنال های ناوبری تأثیر بگذارند و خطراتی را برای فضاپیماها و فضانوردان ایجاد کنند.
آنها معمولاً در مناطق فعال رخ می دهند که با حضور قوی میدان های مغناطیسی مشخص می شود. همانطور که این میدانهای مغناطیسی تکامل مییابند، میتوانند به نقطهای از ناپایداری برسند و انرژی را به اشکال مختلف آزاد کنند، از جمله تابش الکترومغناطیسی، چیزی که به عنوان شرارههای خورشیدی مشاهده میشود. شعله های خورشیدی در نواحی فعال رخ می دهند و اغلب، اما نه همیشه، با پرتاب جرم تاجی همراه هستند.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.