کاوشگر خورشیدی پارکر ناسا یازدهمین پرواز نزدیک از خورشید را تکمیل کرد
کاوشگر خورشیدی پارکر ناسا بار دیگر پرواز نزدیک از خورشید را به منظور درک چگونگی عملکرد ستاره همسایه ما تکمیل کرده است.
این یازدهمین نزدیک شدن پارکر به خورشید بود و به فاصله 5.3 میلیون مایلی (8.5 میلیون کیلومتری) از توپ تقریباً کامل پلاسمای داغ رسید. در مقایسه، این فاصله حدود 14 برابر نزدیکتر از عطارد، نزدیکترین سیاره به خورشید بود. ناسا گفت در آن فاصله، کاوشگر دمای بیش از 760 درجه سانتیگراد را تجربه کرد. پارکر در نزدیک ترین حالت خود با سرعت بیش از 580000 کیلومتر در ساعت حرکت می کرد که با رکورد قبلی به عنوان سریع ترین و نزدیک ترین جسم به خورشید مطابقت داشت.
پارکر در آگوست 2018 برای مطالعه جو بیرونی خورشید به فضا پرتاب شد.
دارای چهار مجموعه مختلف برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد نحوه عملکرد تاج و نحوه تأثیر آن بر آب و هوای نزدیک سیاره ما، از جمله از طریق پرتاب جرم تاج (CME). ذرات باردار ساطع شده از خورشید با CME می توانند به زیرساخت های برق و ماهواره های ما ضربه بزنند. از سوی دیگر، این رویدادهای خورشیدی همچنین می توانند نمایشگرهای رنگارنگی به نام شفق های قطبی در آسمان تولید کنند. همچنین، تاج خورشید بسیار مورد توجه ستاره شناسان است. اینجاست که جریان ذرات باردار به طور ناگهانی شتاب می گیرد.
«امروز کاوشگر خورشیدی پارکر یازدهمین نزدیک شدن نزدیک خود به خورشید را که در فاصله 5.3 میلیون مایلی از خورشید قرار داشت، تکمیل کرد. در این فاصله، فضاپیما دمای بیش از 1400 درجه فارنهایت را تجربه کرد.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.